تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
امید پژوهش
سالار و
آدرس
omidstar.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
مهندسان طبیعت!
زیست نیوز؛ مازیار دانیالی- اکثر حیوانات به دنبال یافتن پناهگاههای طبیعی امن و راحت برای خود هستند و کمتر توانایی خود را برای ساختن سرپناه به کار می گیرند البته انتخاب پناهگاه مناسب احتیاج به تخصصی خاص دارد که حیوانات بصورت غریزی دارای این قابلیت هستند. دراین میان گروهی نیز روش متفاوتی را در پیش می گیرند و به نوعی تبدیل به مهندسان قلمرو حیوانات می شوند. سازه های این گروه آنچنان زیا، دیدنی و البته هوشمندانه هستند که تحسین هر بیننده ای را موجب می شود. حیوانات در ساخت سرپناه خود تمامی موارد از ایمنی در برابر دشمنان تا زیبایی و استحکام را مدنظر قرار می دهند و حاصل تلاش آنها حقیقتا یک سازه مهندسی شده، است.
گنجشک بافنده
گنجشک بافنده پرنده ای اجتماعی بوده و بیشتر در آفریقای جنوبی، نامبیا و بوتسوانا حضور دارد. در لانه های آنها تا صدها پرنده باهم زندگی می کنند.
مورچه استرالیایی
این مورچه های اجتماعی بیشتر در مرکز آفریقا و جنوب شرق آسیا حضور دارند و از برگ و ابریشم لارو ها به عنوان چسب برای خانه سازی استفاده می کنند.
مرغ کریچ ساز
این پرنده انواع غذاهای خوشمزه! مانند توت را جلوی لانه قرار می دهد و از گل و علف و ... برای زیباتر کردن نمای لانه استفاده می کند و سعی دارد تا با این تلاش ها نظر نوع ماده را به سمت خود جلب کند. این پرنده در جانمایی تزئینات همانند یک طراح داخلی حرفه ای در دنیای حیوانات عمل می کند.
موریانه
زنبور عسل
مورچه قرمز اروپایی
هورنرو حنایی
این پرنده لانه های بسیار محکمی از خاک رس و گل می سازد که برخی از آنها شباهت زیادی به آپارتمان دارند.
مرغ جولا یا پرنده بافنده
لانه ای زیبای خود را با بهترین و دقیق ترین بافت های دنیا می سازند.
زنبور وحشی
سگ آبی
سیاه پره
از راستۀ گنجشکسانان است. با شاخه های درخت انگور و علف جادو می کند و لانه هایی را می سازد که تا 30 پرنده در آن سکونت دارند.
پرستو
بال مودار
بالمودار راستهای از حشرات است که 12000 گونه را در خود جای میدهد. گونه های مدنظر ما که بیشتر در بستر رودخانه ها زندگی می کنند از ماسه، سنگ و سایر مواد ریز کف رودخانه برای استتار و محافظت بدن خود استفاده می کنند و به نوعی خانه به دوش محسوب می شوند.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: طبیعت ، ،
برچسبها: